miercuri, 23 decembrie 2009

Ultimele pregatiri


E stresant. Din ce in ce mai stresant. Se apropie Craciunul, Revelionul, iar voi doi nu mai aveti timp sa stati impreuna. E un dute-vino extenuant. Sunteti mereu despartiti, telefoanele va sunt de prisos. Nu ai cum sa ii auzi vocea, desi sti ca pentru tine ar fi ca o binecuvantare. Si atunci iti suna telefonul. E melodia aleasa special de ea. Intai stai un moment cu ochii inchisi. Te gandesti special la ea. La toate momentele petrecute impreuna. Apoi raspunzi. Iar vocea ei, pe cat de delicata acum cateva zile, pe atat de grava in acest moment, iti spune repede: -Imi pare rau iubitule! Vreau sa ma intalnesc azi cu tine.
Va intalniti in parc si te ia de mana. Isi apropie obrazul de al tau si te saruta pe gat. Apoi se intoare. Nu te priveste in ochi. Priveste in jos. Isi framanta mainile si apoi iti spune, cu lacrimi in ochi: - Nu mai putem sa ne intalnim! Imi pare rau...
Ramai buimac si o privesti cum se indeparteaza. Asta a fost ultima pregatire...

LOVE BITES
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. Imi place mult poza. Se potriveste cu ce ai scris. Un singuratic, un moment care ne depaseste psihic . Si foarte trist. Vreau un hepi ending :D.

    RăspundețiȘtergere